2023-04-19
今晚男朋友嚟接收工,公司同事介绍附近有间cafe 几好味,于是我哋就去试吓~喺门口已经feel到好日本,入到去装修都有啲似居酒屋感觉,仲有好多broadgame同电子飞镖靶提供,好适合同一大班朋友一齐嚟聚会。我哋叫咗两个餐,一个寿喜烧、一个烧肉餐厅系用A4黑毛和牛做主打我哋两个都系牛魔王😂所以全都叫牛寿喜烧锅材料都几足!入面有豆腐、蟹柳、芋丝、冬菇、金菇,仲有主角黑毛和牛🤤入口即溶好有牛肉味,老实讲有一刻都几想加$98多120g食😂不过因为要减肥,都系忍下口好了男友就食烧肉,拣咗厚切A4黑毛和牛肩胛肉眼🤤上枱见到啲油花都已经流晒口水,完全两个口感嚟!一样系入口即化但多咗份油脂味道,真心不错!而且价钱咁亲民就食到,下次可以带朋友仔再嚟玩同食都系好地方~不过顺带一提,餐厅有个支豆promotion就系叫$128嘅支豆就免费送啤酒🍻由18:00-22:00任饮但由于我哋第二日要返工,所以无用到呢个优惠~~
我哋叫咗两个餐,一个寿喜烧、一个烧肉
餐厅系用A4黑毛和牛做主打
我哋两个都系牛魔王😂所以全都叫牛
不过顺带一提,餐厅有个支豆promotion
但由于我哋第二日要返工,所以无用到呢个优惠~~