2018-01-18
点解要讲呢间店舖隐形呢?因为餐厅既外观好容易俾人MISS咗,系出面完全睇唔到餐厅入面既情况,但门口个MENU价钱又好吸引,所以就入去试一试先一入去感觉唔似普通茶餐厅反而好有日本FEEL,餐厅设计简约,俾人几舒服既感觉 。虽然我地一行4人要搭枱但感觉系良好既$48 和歌山面豉地狱拉面睇哂成份MENU得一个拉面系辣既,钟意食辣既我点会唔叫佢呢~要试下佢有几地狱上枱见到个样都好似唔太差,有D辣咁样,结果系一D都唔辣所以我都有D失望而且个汤都偏咸所以小妹对汤底系俾个麻麻既分数面既软硬度都可以接受而且豚肉都几厚既,所以配料方面都算唔错,差D忘记左仲有半只流心蛋餐厅亦有自助部分包括有2款汤同饮品(水及绿茶)供应。当日有罗宋汤同忌廉汤,但2款汤味道都不是太吸引因为罗宋汤太咸;忌廉汤太淡无咩味小妹觉得个环境几舒服,LUNCH HOUR 一个小时可以系呢个环境差差电都唔错
$48 和歌山面豉地狱拉面
餐厅亦有自助部分包括有2款汤同饮品(水及绿茶)供应。