2024-11-14
平时好少会行得咁深入,今次又唔打唔撞见到间几唔错又新开嘅居洒居,铺位睇落细小,但其实仲有上层,除咗二人世界仲可以几个朋友喺度叹吓串烧饮返几杯🦪 时令生蚝同行嘅朋友一睇餐牌,二话不说咁即刻话要两只,真系冇叫错,每只都系咁饱满,加埋餐厅调味嘅酱油,平时唔太食蚝嘅我都出奇地话好味🤎 鹅肝多士基本上去亲任何一间餐厅见到都会order😄实在太钟意食鹅肝多士,而且呢度嘅鹅肝好厚切,总之得好香,多士亦都系脆卜卜嘅🍣 三文鱼寿司五味包括有花之恋、芝味三文鱼、原味三文鱼 两件、三文鱼子军舰,每款味都试到,又系啱晒啲选择困难症嘅朋友🍢 嗌咗好多唔同款式嘅串烧,其中有一款鸡皮海虾,呢个系我encore咗两次,佢外层嘅鸡皮烧到好脆卜卜,但系入面嘅海虾依然系Juicy,中间仲夹住一块紫苏叶,所以食落去唔会好油腻,反而仲有一阵紫苏叶香味总括嚟讲呢一间绝对系可以mark喺我嘅encore list ,下次同朋友聚会嘅时候都会推荐呢一间😎👍🏻
🦪 时令生蚝
🤎 鹅肝多士