2022-02-11 765 浏览
最近Cupping Room系观塘开左新分店,于是有一日就打算去食件cake饮杯咖啡☕️🍰行到埋counter比我发现有lunch set menu(其他分店好似无?),于是胆粗粗问店员系咪有得食,结果店员话帮我问吓。当时心谂:咁神秘?要问下?🤣点知原来当日serve lunch set嘅餐厅部新开张,系墙后面仲有个空间用餐!吓亲宝宝🤣🤣结果就好似包左场咁,一条友霸晒成个area食野🤣😎由于我真系吓亲,所以最后影得呢2幅相🤣🤣🤣当然lunch set系唔只咁少野!😚 佢系包左前菜、主菜、甜品同埋一杯饮杯!整体上味道都唔错,菜式都几打卡able!🤣如果大家行开行埋观塘,都可以一试哦!😚🤣推荐度 🌕🌕🌕🌕🌑

推荐度 🌕🌕🌕🌕🌑