2021-11-15
好耐冇去铜锣湾呀, 适逢sogo 做紧感谢祭就去铜锣湾行下啦, 买完嘢有啲肚饿就去巷仔度揾嘢食啦。见到地下有个猩猩logo几特别~就行咗入去呢一间餐厅啦******************************一行入嚟佢嘅摆设好特别, 有好大只猩猩做舖头嘅background,睇下有啲咩好食先, 今次我就拣咗一个猩🐒迷宫, 其实佢系由全日早餐做成嘅(´ε` ) 蕃茄、大啡菇、沙律、蔬菜、三文鱼、牛角包、 肠仔同黑松露炒蛋每一样都用碟 装好放喺九宫格入面, 份量适中唔会话 太少,韵儿最中意佢地 黑松露炒蛋! 有好香嘅黑松露味(。・ω・。)ノ♡而佢哋炒嘅但系好滑㗎(✿ ♡‿♡) 大啡菇都唔错, 容易切开~食完晒九样嘢之后,我发现咗佢哋嘅碟每一只都唔同花纹㗎好靓另一样就系佢哋嘅招牌薯条薯条系即叫即炸; 咬入口嘅时候香脆, 配合埋抹芥末酱不了, 同麦当劳嘅薯条冇得比太好食啦如果大家间唔时要去铜锣湾想食少少嘢嘅话我觉得呢间系唔错架CHIMPZ铜锣湾渣甸坊30-36号利发大厦地下楼5号舖#food #hkig #mood
见到地下有个猩猩logo几特别~
就行咗入去呢一间餐厅啦
睇下有啲咩好食先,
今次我就拣咗一个猩🐒迷宫,
其实佢系由全日早餐做成嘅(´ε` )
食完晒九样嘢之后,我发现咗佢哋嘅碟每一只都唔同花纹㗎好靓
另一样就系佢哋嘅招牌薯条
如果大家间唔时要去铜锣湾想食少少嘢嘅话我觉得呢间系唔错架