2017-11-15
旺角一直都有好多楼上cafe 咁今日我地行得太攰 就决定去揾个位坐下放松下食埋dinner 啦呢间楼上cafe 都几方便 跟住指示好易揾到 入到去环境都唔错 好阔落 四个人坐长枱好舒服 而且又播住好放松愉快既音乐 气氛几好 可以好好休息下睇返餐单 虽然唔系太多选择 但都ok 荤素兼备 而且仲好特别系有十二星座特饮 好有特色 但主菜只系包$40饮品一杯 要加$18先有特饮咁我就点左天秤座-朱古力奶盖 见到奶盖咁吸引 点可以唔试下 好快就送左上枱 望落都几好 饮管仲要转成心型添奶盖好滑 朱古力味浓 唔错唔错 哈哈主菜就点左香蒜虎虾炒意炒 炒得几好 几干身 而啲意粉全部都有香蒜味 唔错唔错 但有小小偏辣再加上有6粒鲜甜既虎虾 好正最后埋单每人百二蚊 以cafe dinner 黎讲 呢个价钱都ok