餐厅: 屏山老地方
资讯:

2023-01-04 545 浏览
今次系🖤黑白配⚪️第2次黎!因为呢间肉饼饭绝对系可回头的餐厅!一打开menu,全部都系肉饼饭😂开头以为肉饼可以有咩咁特别?但你会发现你谂到咩野都可以加落肉饼!芒果、榴梿、大阪烧、北京烤鸭等等🤣大开眼界👀今次食呢4款都系比较大路,各有各特色所有肉饼睇相都一样样分唔到,但食落系唔同风味每一块肉饼都系即煎🍳所以等位时已经帮你落定单肉饼底面都煎到外表脆带微焦,肉汁仍然锁系入面,超好食🤤 性价比高👍绝对会回头辣味菜圃牛肉煎肉饼饭 $50辣辣地嘅菜圃同肉饼出奇地夹咬落口感好丰富蒙古辣孜然牛肉煎肉饼饭 $50朋友觉得好有羊肉味,但🖤黑白配⚪️反而觉得孜然味比较重😋 唔食羊都觉得惹味嘅黑椒芝士南瓜🎃煎肉饼饭 $50芝士味唔算好重,反而食到原粒黑椒嘅味道而南瓜系一个点缀梅菜煎肉饼饭 $49家🏠的味道,但屋企煮嘅梅菜肉饼通常都系蒸嘅,所以觉得煎香又特别另一风味吉列虾多士 $33原块方包中间酿虾滑,再整块炸稍为觉得干身左少少都系觉得肉饼饭好食啲😋

芒果、榴梿、大阪烧、北京烤鸭等等🤣
大开眼界👀今次食呢4款都系比较大路,各有各特色

所有肉饼睇相都一样样分唔到,但食落系唔同风味
每一块肉饼都系即煎🍳所以等位时已经帮你落定单

辣味菜圃牛肉煎肉饼饭 $50
辣辣地嘅菜圃同肉饼出奇地夹
咬落口感好丰富

蒙古辣孜然牛肉煎肉饼饭 $50

黑椒芝士南瓜🎃煎肉饼饭 $50
芝士味唔算好重,反而食到原粒黑椒嘅味道
而南瓜系一个点缀

梅菜煎肉饼饭 $49

吉列虾多士 $33
原块方包中间酿虾滑,再整块炸
稍为觉得干身左少少
都系觉得肉饼饭好食啲😋