2024-04-20
今日同男朋友左手工去咗大美督附近食晚餐呢间装修必致又隐世嘅小菜酒馆 真系好适合安安静静食饭嘅情侣或屋企聚会我哋叫咗人均$800一位嘅套餐包括咗四款前菜、汤、主食、面食、乳鸽、炸物同甜品 性价比极高 而且可以食到好饱👍🏻👍🏻食物都系一款一款咁样过嚟 唔怕食到好急~前菜方面 有四款小碟 有琵琶豆腐、椒盐牛油果、猪脚仔同蜜汁叉烧 四款都系即叫即整 每人大约两件 而且最有惊喜嘅系椒盐牛油果 从来未食过用椒盐嘅做法😍热辣辣之余外脆内嫩 牛油果味浓郁 作为前菜真系开胃之选之后就食呢个石斑虾滑 味道有惊喜 估唔到两者咁夹 清淡得来虾肉爽口弹牙 石斑嫩滑 热辣辣香脆主菜方面 呢个嫩滑无比嘅红烧牛肋肉 咬落唔会好嚡 每一啖都感受到肉味嘅浓郁 好想再encore☺️而且每人有半只乳鸽 鲜嫩多汁 啖啖肉 男朋友都大赞好食总括而言 如果大家想安安静静食饭 而且又可以感受到新鲜食材 好建议大家过嚟呢间试下!
我哋叫咗人均$800一位嘅套餐
而且每人有半只乳鸽 鲜嫩多汁 啖啖肉 男朋友都大赞好食