2020-04-16
深井唯一嘅咖哩店,佢唔系开喺大马路𠮶堆餐厅旁,系开喺内街,唔行去真系唔知原来有开铺😂疫情期间,少左人出外食野,今日我地都成9点先入座,所以餐厅得我地一台客。我地打开餐牌,餐牌入面都有少少图,唔洗估估下d野食系点嘅样,好细心!我地三个人唔想谂叫咩,直接叫左个4人餐,由于我地系唔食羊,所以餐厅都好好,比我地转做咖哩鱼!首先黎一个餐前小食-香炸鲜什菜杂菜咖哩角,超大旧,食完都饱左一半!香烧春鸡,总共有4旧放喺铁板上,d肉烧完红红地,香得黎又入味,配薄饼或是就咁食都好食咖哩鱼,唔会太辣,唔好辣嘅朋友都可以叫印式芝士菠菜,味道有d太咸牛油鸡印度皇饭,一粒一粒嘅米配上独特香料,完全唔油腻蒜茸烤饼Mango Lassi, 印度餐厅必饮!整体份量适中,我地3个人真系食到超饱,仲打包左d反屋企添😂 所以来深井,唔一定食烧鹅,都可以试下呢间咖哩,完全系独特喺印度菜,唔系周围都食到!深井咖喱宝 地址📍: 深井深井村69号地下 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️服务👨🏻🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
首先黎一个餐前小食-香炸鲜什菜
杂菜咖哩角,超大旧,食完都饱左一半!
咖哩鱼,唔会太辣,唔好辣嘅朋友都可以叫
印式芝士菠菜,味道有d太咸
牛油鸡
印度皇饭,一粒一粒嘅米配上独特香料,完全唔油腻
蒜茸烤饼
Mango Lassi, 印度餐厅必饮!
深井咖喱宝
地址📍: 深井深井村69号地下