好耐之前已经听过佢地猪扒大件又新鲜又抵食,今日约佐朋友去铝铜锣湾,一于去试下!!😋餐厅位于铜锣湾跑马地中间,比起中心地带,呢度带点宁静同隐世既感觉,而且唔系大街大巷,所以相当舒服!听人讲排队有机会要排30分钟或以上,所以我地特登预早d去排,不过好好彩唔多人,我地等佐大约10分钟左右就入得去了。由于我地都好肚饿既关系,我地除咗叫主食外,另外有叫少少小食😂😂先讲讲主食,我地叫佐咖喱炸猪扒饭同厚餐肉煎蛋捞粗,虽然听落好普通,但系反而正正系佢特别之处!炸猪扒大块又新鲜,而且咬落去仲好juicy,完全将肉汁锁住!而厚餐肉系坚!坚!坚厚!接近1吋既厚度,食落超有口感!小食方面,推介鲜炸鲜鱿须,配合少少椒盐系面头,好配搭!👍🏻👍🏻美中不足系试唔到葱油猪扒饭,竟然卖晒,希望下次再去可以食到!😫🤣高度推介!👍🏻
厚餐肉煎蛋捞粗
炸芝麻鸡翼