2023-06-30 902 浏览
我地今次想介绍一间小小拉面店,真心大推大家可以试下,虽然比较远😂。千其唔好睇少呢间小店,贪钱系非常值,佢既CP值系超级高。佢既表面好似平平无奇,味道一d都唔输比出面既拉面店,甚至可能超越左一d连锁拉面店🙈。💁🏼‍♀️人均$50-100不等整体食物评价:★ ★ ★ ★ ★ 整体食物都系超哂班,系不论汤底还是捞面都好好食,即使系小食玉子烧都系非常好食。服务态度:★ ★ ★ ★ ★老板既态度都好nice,好健谈😆。环境气氛:★ ★ ☆ ☆ ☆ 至于环境会比较旧,就因为系小店,未必好似出面既餐厅坐得咁舒服。🥯食物方面慢煮叉烧拉面汤底系可以饮既汤,唔系果种味精汤。佢有味得黎,又唔会好咸😍拉面食落都系有咬口,份量都好大碗🤤。慢煮叉烧油面因为我地太晏去,得番叉烧拉面🥲。咁我地拣少少唔同,捞面都好有味。玉子烧佢个玉子烧都好大旧,即使系小食都feel到老板对食物既认真😌。一黎到就有好香既灸烧香味,系真系热到辣口,食落既味道都好香,真系玉子烧既味道🥹!系好少系出面食到咁好食,通常都系暖暖地😋。

💁🏼‍♀️人均$50-100不等

整体食物评价:★ ★ ★ ★ ★

服务态度:★ ★ ★ ★ ★
老板既态度都好nice,好健谈😆。

环境气氛:★ ★ ☆ ☆ ☆

🥯食物方面