2019-06-02 5245 浏览
我敢讲,呢餐系我有生以来食最多鱼嘅一餐!声哥㕑房平时已有好多名人去食,今次我都食晒我平日唔食嘅鱼😮😮😮你可以想像系几咁好味!!菜单中有8道菜,我特别推介几碟,真心好好味😙😙😙一帆风顺😋😋😋😋😋冬瓜外形系一条船,有几条翠绿菜芯做船桨,卖相有10分,全部人不停咁影相📸📸📸船上有厚厚嘅龙趸柳,鲜味爆灯,一d腥味都无,龙趸柳下有鱼汤粉丝同翠肉瓜,吸收晒鱼汤嘅鲜味七彩炒龙趸柳😋😋😋😋龙趸柳厚厚一块,完全系口感嘅享受,十分足料,配搭西芹红椒,卖相一流麒麟龙趸皮😋😋😋😋龙趸皮超厚,骨胶原超满足嘅一道菜,龙趸皮差不多有手指公咁厚!其他菜式都充满惊喜!好好味!川芎白芷天麻炖龙趸骨汤、荷塘蒸头腩、红炆龙趸尾、龙趸粒石锅饭都好好尾!鱼肉面就普通,唔食都ok,千祈要留肚,因为甜品都好正!连不喜中式甜品嘅先生,都赞蛋白杏仁茶好味!仲有不能错过合桃包,合桃外形嘅包包住真正合桃馅及合桃碎!唔系好甜,但系好香浓嘅合桃味!食过番寻味!期待下次再去
我敢讲,呢餐系我有生以来食最多鱼嘅一餐!
菜单中有8道菜,我特别推介几碟,真心好好味😙😙😙
一帆风顺😋😋😋😋😋

七彩炒龙趸柳😋😋😋😋

麒麟龙趸皮😋😋😋😋

其他菜式都充满惊喜!好好味!
鱼肉面就普通,唔食都ok,千祈要留肚,因为甜品都好正!

七彩炒龙趸柳
红炆龙趸尾