2020-11-07 100 浏览
🐈:好耐无食过拉面💕,还我日本之旅⛩🤧!成日食嚟食去都系果几间大集团,始终觉得拉面都系小店经营先系最有特色,所以好开心呀揾到呢间🤤。———————————————_🌟鱼介酱油沾面朋友就拣左粗面同正常汤底,粗面口感会比较弹牙,一样系咁挂汤👍🏻。鱼介酱汤底好惹味🤤,推介!另外要留意番沾面呢款嘅糖心蛋系半只,胡麻王𠮶款系全只,食沾面嘅话我会建议大家加返钱要全只蛋因为真系好好味!🥰𓂀推介度:8/10_🌟胡麻王呢度一样都系可以俾你拣最啱自己口味嘅拉面,幼面/粗面、软硬度同汤嘅浓度等等👍🏻。我拣左幼面+特浓汤底,拉面好挂汤💕,特浓岩哂重口味既我🤣🤣!胡麻王系好重黑芝麻,好白好健康👍🏻,叉烧厚身又够淋,最正既系佢有生蒜🧄比你任加‼️😍𓂀推介度:8/10_🌟汁煮牛舌个汁味道唔错,充斥着萝卜嘅清甜香味,同埋我觉得应该有少少酒味,但只系好淡嘅酒味,都可以放心食用。牛舌咁样炆法又几好食㖞🤤👍🏻。推介!𓂀推介度:8/10_🌟椒盐鸡软骨份量够多👍🏻,鸡软骨都大大粒又香,仲要大量炸蒜🤤,抵食💕。略嫌椒盐味可以再重啲!𓂀推介度:7/10👋🏻#hungryou_hk_japanesefood👉🏻#hungryou_hk

———————————————

🌟鱼介酱油沾面