2023-02-25 18 浏览
今日好天气,无理由浪费决定去大坑chill下,享受下慢活生活~去到见到有间泰国菜几吸引就入左去食(´▽`).餐厅好有泰国风情,搞到我有少少挂住泰国,职员亲切有礼,餐厅坐位有限过黎食记住book位😉我哋一路食都见到keep住有客人入黎,我哋唔算好肚饿所以只系叫左两碟主食.醉猫蓝青口炒意粉 $118意粉用左九层塔,蒜蓉,辣椒等配料去炒,味道辣辣地惹味又开胃,青口用左辣肉碎同泰国香料去炒肥美鲜甜,意粉弹牙有咬口,好食又好岩打卡👍🏻.鸡肉短管面 $119卖相好岩打卡,短管面用左鸡肉,鸡蛋,花生碎,豆腐干等烹调,酸酸甜甜好开胃,短管面弹牙烟韧再配上芽菜增加口感,delicious!.蝶豆花荳奶 $45呢个又系好适合打卡,颜色梦幻,由于蝶豆花系无任何味道,所以饮落系荳奶味唔会太甜,够唒健康.泰式奶茶 $45食泰国菜必点既泰式奶茶,茶味香浓,入口香滑完全系泰国饮既味道.见到佢哋既甜品好吸引,下次会再黎试甜品

醉猫蓝青口炒意粉 $118

鸡肉短管面 $119

蝶豆花荳奶 $45
泰式奶茶 $45
见到佢哋既甜品好吸引,下次会再黎试甜品

• 醉猫蓝青口炒意粉
  • PadThai 鸡肉短管面