2024-11-16
老BEST喺网上见到有间泰菜有半价优惠,即刻约埋我去食!🤩 呢间系间隐世嘅泰式小店嚟㗎!🤫 周围环境好宁静好chill,店铺唔算好大,去到嘅时候都几多人,夜晚7点都已经九成满座!🔥 平民价,抵到喊呀!🥹 职员劲nice,又会主动推介食物添!👏 呢啲服务态度,真系加分好多!💯泰式明炉鱼🐟🔥 ($109 - 半价!原价$218)条鱼好新鲜! 鱼肉嫩滑,仲好入味!😋 个酱汁又惹味,简直系完美嘅配搭!💯 半价真系抵到喊呀!🥹 我系因为呢个优惠先至黎依间餐厅!完全无令我失望❤️火山骨🌋🍖 ($188)佢系用长型猪脊骨叠成好似山咁,肉质好冧,唔会太干!👍 个酱汁甜甜辣辣,好惹味!😋咖喱软壳蟹火山包🦀🌋🍛 ($188)软壳蟹炸得酥脆,咖喱味浓郁,配埋个劲脆嘅火山包,口感丰富!💯 简直系味觉嘅享受!😋 咔滋咔滋声!🤩 阵阵面包香配上咖喱软壳蟹!大推,必食!!!! 泰式生虾🦐🍤 ($118)生虾新鲜爽口,好弹牙!🦐🍤 蘸上泰式酱汁,更加惹味!😋 佢摆盘仲要好靓❤️泰式飞天通菜🥬🌿 ($64)呢个飞天通菜好爽脆,够晒镬气!🥬🌿 佢好似加左豆酱,调味啱啱好!👍临尾仲有甜品食餐厅仲有好多嘢食做紧半价优惠添!下次一
泰式明炉鱼🐟🔥 ($109 - 半价!原价$218)
火山骨🌋🍖 ($188)
咖喱软壳蟹火山包🦀🌋🍛 ($188)
泰式生虾🦐🍤 ($118)
泰式飞天通菜🥬🌿 ($64)
临尾仲有甜品食
餐厅仲有好多嘢食做紧半价优惠添!下次一定要试埋其他半价嘢食!🥳
泰式明炉鱼🐟🔥(原价$218,半价$109)
秘制火山骨(细)🍖🌋(原价$188,半价$94)
泰式海鲜冬阴功汤🍲🦐(原价$82,半价$41)
金柚虾沙律🥗🦐(原价$72,半价$36)
泰味
坑口坑口村4B号地舖
____________________
____________________
#泰味 #泰国菜 #隐世美食 #小店 #泰国小店 #坑口村 #坑口村美食 #将军澳 #将军澳美食 #平价美食 #香港美食 #美食推介 #泰式料理 #地道美食 #半价优惠 #chill #hkfoodie #thaifood #delicious #instafood #咖喱软壳蟹火山包 #火山骨 #新鲜 #必食 #推介 #foodie #hk #hkrestaurant #foodie _eilidh