2024-05-29 60 浏览
今日放假同朋友去元朗食晏,上网揾到overlap coffee ,见有好多好评,就即刻入咗去试,果然冇令我失望Full day breakfast ($164)首先就叫咗个full day Breakfast ,个早餐好丰富,有沙律菜,焦糖香蕉,三文鱼,牛角包窝夫,牛油果同豆腐,会建议大家加钱试吓个黑松露炒蛋,黑松露有劲多,带出浓厚嘅香味,每一个item嘅份量唔系好多,啱晒细食嘅朋友😍👍🏻明太子忌廉海鲜蟹肉阔条面 ($128)阔条面口感软硬适中,明太子酱汁带点微辣,配埋蟹肉鲜甜味同忌廉,口感丰富,将味道提升去另一个层次 ❤️Espresso tonic ($56)用咗巴西嘅咖啡豆,令到咖啡本身带出好浓嘅nutty味道,配tonic water ,饮完嘅感觉好满足☕️Dirty ($58)都系采用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,饮落牛奶味好重

Full day breakfast ($164)

明太子忌廉海鲜蟹肉阔条面 ($128)

Espresso tonic ($56)

Dirty ($58)
都系采用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,饮落牛奶味好重