2019-02-23 44 浏览
朋友成日都话依间打边炉又平又靓,今日终于有机会试一试啦,虽然系大排档,但系坐嘅地方都好舒适,而且够晒光猛,因为错门晒客人,有啲嘈,但系最紧要嘅系店员已经十分之尽力啦。今日我哋叫咗个猪骨煲,朋友都话呢个猪骨煲做法好正宗,有胡椒味,但系又唔会好辣,番茄粟米,又够新鲜,真材实料,猪骨够晒大嚿,全部份量都好大好新鲜。我哋叫咗一碟牛颈脊,超级新鲜,牛肉嘅味道够晒浓厚,果然系上等货色。鱼卜够晒新鲜,而且份量有多,价钱实惠,真系自己去街市买,都唔会咁平啊,放落个汤度,滚几滚,就食得,唔会有腥味,爽口又弹牙,完全感受到佢补充紧我嘅骨胶原。蟹子手打墨鱼滑,肉质够晒扎实,而且味道浓厚,软硬适中,入口每一粒蟹子深透口内每一个细胞,份外滋味。