2022-05-20
约埋朋友试吓屯门呢间隐世特色居酒屋🏮打破一般日式居酒屋传统,佢哋系无国界的🇭🇰🇨🇳🇯🇵🇹🇭🇰🇷位置有d僻静,要细心找才发现门口其实就在民居住宅大门旁边,店内装修也走无国界风,墙上布满各式各样的装饰品,食客可一饱眼福!🤩食物也充满特别风格,各国嘅特式菜都有机会喺呢度试到 前菜先来一客泡椒鸡脚和麻辣牛肚🌶🌶🌶麻麻香香,又唔会辣到入唔到口,刺激一下味蕾先🤪再来些串烧🍢🍢几香口,仲有‼️大推既「椒盐鲍鱼」😍😍厚肉、入味、爽口唔韧,真心正!食埋个是日精选「金箔海胆蟹籽烩饭」🧡质感有啲近似Risotto,满满蟹籽再配埋新鲜海胆😋 味道不会过浓,适合喜好轻怡口味的朋友。饭面真的铺上大块大块的金箔🤩高级感满分!!我地两个女生食量唔大,饱饱了!🤰🏻🤰🏻等下次再来试埋其他特色菜🥳🥳🥳
食埋个是日精选「金箔海胆蟹籽烩饭」🧡