2019-06-15 205 浏览
平时好小会黎何文田里边, 不嬲觉得除左返学 都应该无咩人会特登过黎。 虽然成日去开黄埔, 但其实一个站之隔 系相当远。 变相有好野食 都未必揾到。 但今日朋友食过叫我点都要入黎 何文田 亲身探险。 有咩会令佢要介绍比我 要食里间top blade steak lab一黎到门口, 已经有种经典扒屋既味道 同装修, 虽然唔算大间, 但好明显 会感觉到果种重质 不重量既摆位。 提供空间比我同朋友 一齐分享美食咁经典装饰, 好有80年代feel选择唔多, 但最紧要有得拣店员好细心解释 每块扒既来源 部位同 特性。相当有耐性, 仲等我地两个人 慢慢拣 同解答我地问题店员仲有讲, 原来里到既薯条系任食 仲要新鲜即炸, 全部都又脆又热 劲香沙律个调味岩岩好 新鲜 同够清新。 绝对健康浓郁嘅南瓜汤, 果种天然租 唔系周围都食得到, 必叫点小得澳洲和牛, 叫左5成熟, 牛既油脂香味扑鼻, 入口即溶。 一食就返唔到转头 色香味都齐晒, 小小盐 带出牛既香味, 简直无敌。另外就系美国既代表, 叫左7成熟,虽然无咁肥美, 但完完全全有美国牛肉既质感同味道, 绝无浪费, 体验到厨师嘅细心最后就当然都要饮返杯,

经典装饰, 好有80年代feel

选择唔多, 但最紧要有得拣

店员好细心解释 每块扒既来源 部位同 特性。
相当有耐性, 仲等我地两个人 慢慢拣 同解答我地问题

沙律个调味岩岩好 新鲜 同够清新。 绝对健康

浓郁嘅南瓜汤, 果种天然租 唔系周围都食得到, 必叫

色香味都齐晒, 小小盐 带出牛既香味, 简直无敌。

最后就当然都要饮返杯, 清一清d牛味

整体上来讲都非常之好, 果然无介绍错, 薯条无限食咩人都一定会够饱, 放心食啦