2022-12-21 154 浏览
同朋友行行下街,发现呢间位置比较隐蔽既美式餐厅,朋友话好想入去食,加上我又肚饿,所以就入去!!店内装潢充满美式复古感觉,墙上挂左可爱既动物挂画,座位仲好舒适宽敞,如果天气好又唔冻,可以坐outdoor位置,感觉好chill!呢度主打牛排同牛排三文治,不过我想试下其他特别既菜式,食完味道都唔错!!餐厅有Dinner set同All Day menu供应▪Dinner set配田园沙律,餐汤及餐饮仲有无限量供应薯条,洋葱圈同番薯条▪All Day menu另外加钱都有田园沙律,薯条,洋葱圈,番薯条,饮品选择☆ 手撕油封鸭脾三文堡 (All Day munu - 配田园沙律&饮品)好多鸭脾肉夹系三文治内,闻到好香鸭脾肉既烟熏味,经油封过鸭脾肉食起来好林,仲好有油香味,加埋酱汁食仲好味,最底放左淋左柚子汁既蕃茄同沙律菜,减轻左油腻感,真系唔错☆ 慢煮挪威三文鱼柳配北海道带子 (Dinner set- 配番薯条)慢煮既三文鱼柳外面好香脆,唔会煮得太过干身,鱼肉好嫩滑,入口即溶又冇腥味,仲有肉汁,完美保留左三文鱼鱼油既香味,带子好大粒,食落好弹牙好好味☆ 菊花蜜因为天气太冻,想点杯热饮,本身菊花茶

餐厅有Dinner set同All Day menu供应
▪Dinner set配田园沙律,餐汤及餐饮
仲有无限量供应薯条,洋葱圈同番薯条

☆ 菊花蜜
因为天气太冻,想点杯热饮,本身菊花茶只有冻饮,但店主好好,帮我地加热,清甜既菊花蜜甜度刚刚好,菊花味好香好好饮

☆ 雪梨蜜
虽然都想转为热饮,但雪梨蜜好似冻饮好饮D,所以无加热,虽然系冻D,不过饮到好香雪梨味,唔系好甜,仲好滋润,味道唔错!