2019-03-09
系Eatigo见到呢间cafe八点有50%off 食物环境睇相都好似唔错 就book左同朋友试下 不过位置真系有啲隔涉 系工厂区离地铁站都有啲远黄金薯丝虾🍤即叫即制热辣辣 脆身唔油腻法式香草烤鸡 配意粉🍗系半只既烤鸡呀 烤鸡既皮薄唔油腻 鸡肉几嫩唔干 🍝意粉冇咩调味 如果有返啲汁就好啦龙虾汁烩意大利海鲜饭🦐虎虾肉同纽西兰青口都几新鲜唔会腥 虾仲要系去壳既 好岩我呢啲懒人 🦞龙虾汁味道唔会太淡香煎慢煮西班牙黑毛猪配自家制苹果酱 配香草薯角🐷慢煮嘅黑豚肉好稔身 配上自家制苹果酱 又几夹几清新 而配上隔离既法国芥末子酱 就会惹味啲🥔香草薯角粗身唔油腻 又几有薯味意大利黑松露杂菌意粉黑松露味唔算太重 意粉唔会煮得太冧太硬 creamy啲就更好 感觉上有点淡整体来讲 食物质素唔会话特别岀色 不过环境就好阔落舒服 设计以木为主调 好花心思好温馨 仲有board game 书本 杂志 可以自己一个系到hea足成日 或者 同朋友系到倾足玩足成日
黄金薯丝虾
🍤即叫即制热辣辣 脆身唔油腻