2024-03-22 50 浏览
之前去过一次觉得好唔错,同朋友庆祝生日又再黎帮亲下先,个menu同我上次黎既时候已经唔同🤩一问先知呢度既老细会不停研究菜式,想提供更多同更好食既菜式比顾客😊入面装修风格比较简约,以白色为主,成个气氛都觉得好轻松。依家仲做紧promotion‼️寿星带同3位好友一齐黎帮亲,就可以免费请寿星食一餐啦🎉Set dinner menu $688/2 ppl🌟Salad&SoupTradition Onion Soup 个汤真系好香,个洋葱味劲重🧅又唔会好咸,入面仲有洋葱丝,好真材实料🌟Slow Cooked Chicken, Pear Chutney鸡胸肉系用左慢煮既形式去整,d肉系好嫩🐓上面仲淋上啤梨甜酸酱🍐令个口感上升,酸酸甜甜,好惹味Appetizer🌟Crab & Smoked Salmon with Avocado, Fennel&Apple呢个开胃菜系劲fresh,三文鱼系切到劲薄身🍣上面仲有牛油果带来既滑身同清香,苹果就令到个三文鱼变得好清甜,再加上蟹肉点缀🦀🌟Argentine Red Shrimp with Creme Foam红虾食系好弹牙🦐无加任何既配料去烹煮已经好鲜甜,可

Set dinner menu $688/2 ppl

🌟Salad&Soup
Tradition Onion Soup

Appetizer

红虾食系好弹牙🦐无加任何既配料去烹煮已经好鲜甜,可以点咪个奶油,令个红虾变得奶香奶香

Entree
🌟Confit de Canard
鸭腿个size仲大过我只手🍗个肉咬落去系好紧实,又唔会好重口味,呢个整法可以锁住鸭腿既香味,好有嚼口,好惹味

🌟Red Wine Braised Lamb Shank
羊膝系我第一次食,超大旧,d肉系劲多🍖d肉系煮到好嫩,好入味,无咩羊既骚味🐑入面仲有好多唔同既配菜

Drinks
🌟芒果乳酪
芒果味好重再加左益力多捞咪🥭有少少酸酸甜甜同奶味

🌟泰龙眼冰
饮落去系好清甜,龙眼味都好浓厚🍹好解腻