2018-03-28
系山林道既尽头,转弯上楼梯,彷佛去左一个隐世角落,里面有丰富既海鲜,宁静既环境,令你可以完全放松心情。休息宁静夜景,令人有种置身外国既感觉,同朋友黎饮杯野都相当有气氛。室内则系另一番景象,而且都各有特色。MENU海鲜款式选择之多,而且价钱唔贵,生蚝拼盘、海鲜拼盘一定系必点之选!日本玑煮鲍鱼,一份有两只,带清甜海鲜味,肉质较厚韧,需要使劲咀嚼。要讲抵食一定非呢个海鲜拼盘莫属,冷盘大大份咁上,够晒一家大细分~冰镇海鲜仍然保留住鲜味,海鲜包括有波士顿龙虾、法式冻熟大虾、加拿大翡翠螺、纽西兰青口同韩国花蛤。龙虾肉质烟韧又厚身,食落去啖啖肉,加拿大翡翠螺、纽西兰青口新鲜又好食~法式冻熟大虾口感爽弹又鲜口,韩国花蛤份量有一磅之多,而味道亦相当鲜甜,朋友聚餐都系必食之选!熊本霜降西冷,带淡淡牛脂香,order既系5成熟,但食落去系外熟内软,生熟度控制得未算平均,不过块西冷本身既味够香,令味道加番唔少分,不过薯角则炸得太油腻,唔太好食。
里面有丰富既海鲜,宁静既环境,令你可以完全放松心情。
室内则系另一番景象,而且都各有特色。
日本玑煮鲍鱼
熊本霜降西冷
查看之前的留言 ()