2024-11-12 214 浏览
近排被一首红爆嘅《APT.》🎧🎹🎙️🎚️疯狂洗脑,GG唔理三七二十一即刻揾返间韩国餐厅边食边un💃🏻住听先够过瘾。重要识食一定食由韩国人🇰🇷主理嘅同食材由韩国新鲜直送✈️嘅甘先够正宗。点知比GG 发现到形点附近有间韩国餐厅不单止符合晒我嘅要求,仲要由星期一至日都有午市套餐又唔使加一嘅贴地抵食韩国餐:一个价钱包左三碟前菜 + 一个主食 + 一罐饮品。一坐低即扫QR code落单,唔使惊唔识同阿猪妈仲有oppa 用韩文沟通🤭📌原味香脆鸡五件🐔🐔🐔🐔🐔外皮酥脆,内里系啖啖嘅鸡胸肉,岩晒GG仲有佢解油腻嘅最佳拍档 - 腌萝卜大大旧都唔觉得济😋📌紫菜包饭🍙色彩缤纷、颜色鲜艳,令人食欲大开🤗有蟹柳、鸡蛋、牛蒡、胡萝卜、青瓜等馅料无论口感定味道都好丰富同有层次🤤📌辣芝士火腿泡菜炒饭🧀🍛金黄色半融嘅芝士系酸辣嘅火腿泡菜炒饭上,好好熊啤啤甘🧸,超可爱😚系铁板上拌匀炒饭同芝士即时有拉丝效果🤏🏻香口又邪恶得泥好吸引我呢个芝士控😍📌鲍鱼石锅杂锦饭🦪🍲估唔到午餐一人份量竟然系甘巨大,上到枱都好惊讶😱有鲍鱼、芽菜、红萝卜丝、翠玉瓜、香菇同菠菜.....配料超丰富再加上麻油同辣椒酱一齐拌埋食超有口感最底仲有饭焦添😁👄重要

📌原味香脆鸡五件🐔🐔🐔🐔🐔
外皮酥脆,内里系啖啖嘅鸡胸肉,岩晒GG
仲有佢解油腻嘅最佳拍档 - 腌萝卜
大大旧都唔觉得济😋

📌紫菜包饭🍙
色彩缤纷、颜色鲜艳,令人食欲大开🤗
有蟹柳、鸡蛋、牛蒡、胡萝卜、青瓜等馅料
无论口感定味道都好丰富同有层次🤤

📌辣芝士火腿泡菜炒饭🧀🍛
系铁板上拌匀炒饭同芝士即时有拉丝效果🤏🏻
香口又邪恶得泥好吸引我呢个芝士控😍

📌鲍鱼石锅杂锦饭🦪🍲
估唔到午餐一人份量竟然系甘巨大,上到枱都好惊讶😱
再加上麻油同辣椒酱一齐拌埋食超有口感
最底仲有饭焦添😁

👄重要佢哋嘅餐具系用韩国消毒机消毒,所以食得安心又放心
👄仲有男女独立洗手间,饮多几杯都冇问题