《愿荣光咖啡馆》上环有一间好隐世嘅咖啡店💛主打精致日式家庭料理💛星期日仲有Woah Woah🐶店长系到,餐厅Pet friendly的🤎---🍱精致日式家庭料理 ($140)~有前菜+主食+饭or面+是日手冲茶+樱花福饼(份量较少 男士们会吃不饱的) 吉列猪扒+富士山御结🐷猪扒即炸!!!好脆好脆好香,够味 吾干🙈但略嫌薄身左啲🍙饭团卖相好靓🤣💖入面系肉松沙律饭圑 料比较少,饭系比较散 粒粒分明,麻油香 盐烧鲭鱼+柚子素梅面🐟鲭鱼好大条 外皮烧到好脆,肉质嫩滑🍥素面凉阵阵 夏天食好舒服🥳酸酸甜甜 仲有阵紫苏叶嘅味 (👧🏻觉得几好食🤣 👦🏻就吾钟意啦 )好睇个人口味 樱花福饼……个福饼可能个人口味,我地都唔系咁钟意 🍡酱油烤年糕串 ($60)超级好食😭💖(完全系👧🏻嘅口味)外皮浓浓酱油嘅味道,咬开烟烟韧韧 好软💖😈上面个紫菜脆卜卜🥺推推推推♥️ ☕️当日太早去了🥲咖啡师未翻工 未有机会试到佢咖啡🥲---(5🧸为满分)卖相:🧸🧸🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸环境:🧸🧸🧸价钱:🧸🧸服务:🧸🧸🧸🧸---愿荣光咖啡馆地址: 上环必列者士街31号地库电话: 68436772
《愿荣光咖啡馆》
---
🍱精致日式家庭料理 ($140)
~有前菜+主食+饭or面+是日手冲茶+樱花福饼
(份量较少 男士们会吃不饱的)

吉列猪扒+富士山御结
🐷猪扒即炸!!!好脆好脆好香,够味 吾干🙈但略嫌薄身左啲

盐烧鲭鱼+柚子素梅面
🐟鲭鱼好大条 外皮烧到好脆,肉质嫩滑

樱花福饼
……个福饼可能个人口味,我地都唔系咁钟意

🍡酱油烤年糕串 ($60)
超级好食😭💖(完全系👧🏻嘅口味)

☕️
当日太早去了🥲咖啡师未翻工 未有机会试到佢咖啡🥲