2024-10-24 296 浏览
今晚嚟荔枝角买完宠物用品之后就嚟咗附近一间特色西餐厅食晚饭呢间餐厅嘅装修好特别,充满古典优雅嘅风味,今晚叫咗三样嘢食:带子菠菜意大利饭、野鸡仔柠檬牛油汁、朱古力香蕉班戟配云呢拿雪糕个带子菠菜意大利饭个卖相好靓,上面有两粒先得香脆又嫩滑嘅带子,意大利饭亦都好有咬口烟烟韧韧,好正宗,呢个饭嘅菠菜汁充分渗透落每一粒饭,令人垂涎三尺;而另外一道菜嘅鸡肉好嫩滑,旁边嘅薯蓉亦都好香,饱肚之余又好食;而我最钟意食嘅就系佢个朱古力香蕉班戟配云呢拿雪糕,个甜品有我最钟意食嘅士多啤梨同香蕉,配合埋适量嘅朱古力酱汁同充满蛋香味嘅薄饼,再加上一球香浓嘅云呢拿雪糕,为呢餐饭或上咗一个完美嘅句号呢间餐厅位于工厦,不过环境好舒服,而且餐厅亦都好干净新净,配合埋性价比好高嘅嘢食,推荐#innimnotnothing
今晚嚟荔枝角买完宠物用品之后就嚟咗附近一间特色西餐厅食晚饭

#innimnotnothing