2024-10-15 434 浏览
位置比较隐蔽,餐厅有两层,座位距离比较窄,但系都坐得舒服🙌🏻以船舱主题做布置,感觉好似在船舱上🤣心水牛芝士沙律 $168大大嘅牛芝士好新鲜,入口口感滑顺😍老板建议捞埋炸羽衣甘蓝一齐食,搭配炒洋葱,酸酸味味,味道更升华😋避风塘猪排 $348适合哂喜欢重口味嘅人士👄猪排外酥内嫩😆肉质鲜美,猪排煎到medium-well,少少带血~也可以要求厨师煮到全熟😌味道独特,猪排的大大份,加咗少少蘑菇、红萝卜条做配料,加上特制避风塘酱整得好好食,好多蒜蓉粒🙈特色卡邦尼意粉 $238值得一试✅卡邦尼意粉酱汁不是一般的酱汁🙈 卡邦尼芝士非常浓郁🧀意粉口感带有弹性👍🏻加埋干金华火腿和腊肉片,提升哂整体口感层次👅📍Flagship 湾仔船街35号地舖

心水牛芝士沙律 $168

避风塘猪排 $348