2022-10-29 1102 浏览
睇youtuber 介绍黎到呢间隐世点心店叹个下午茶☕️全日茶钱$5 免加一下午茶有特价点心纸,真系几抵食所有点心即叫即蒸呢度既茶系用茶包冲既,比较卫生😉==========🔹光记虾饺皇(2粒)$19黎到时好惊喜,每粒竟然有接近半个拳头咁大粒,真系大粒过乒乓波架🤣有一只个皮穿左少少虾饺皮略嫌少少厚,唔浆口唔会好粉既感觉,干湿度适中仲有少少烟靭感🙂虾方面最少食到有4-5只,虾系爽口弹牙带点鲜味,呢度既虾饺系冇加荀既😄推介指数:8/10==========🔹原虾烧卖皇(2粒)$19同虾饺一样好大粒,铺面既原只虾同样爽口弹牙😋烧卖食落口感系绞肉,不过肉冇雪味而且仲有少少咬口🙂同虾饺比较就逊色少少推介指数:7/10==========🔹温泉蛋牛肉饭 $26呢个绝对系必点之选,性价比极高😍如果细食既人净系点呢个饭已经可以埋单😆牛肉份量好多,有d 似山竹牛肉既口感,肉系非常弹牙仲好有牛肉既香味,加少少豉油捞埋d 饭食系一流个蛋系流心既,饭最少有一碗份量,饭粒粒分明,唔过硬👍🏻推介指数:9/10
睇youtuber 介绍黎到呢间隐世点心店叹个下午茶☕️

全日茶钱$5 免加一
下午茶有特价点心纸,真系几抵食
所有点心即叫即蒸
呢度既茶系用茶包冲既,比较卫生😉
🔹光记虾饺皇(2粒)$19
有一只个皮穿左少少
推介指数:8/10
🔹原虾烧卖皇(2粒)$19
同虾饺一样好大粒,铺面既原只虾同样爽口弹牙😋
烧卖食落口感系绞肉,不过肉冇雪味而且仲有少少咬口🙂
同虾饺比较就逊色少少
推介指数:7/10
🔹温泉蛋牛肉饭 $26
呢个绝对系必点之选,性价比极高😍
如果细食既人净系点呢个饭已经可以埋单😆
个蛋系流心既,饭最少有一碗份量,饭粒粒分明,唔过硬👍🏻
推介指数:9/10