2020-10-24 505 浏览
.超隐蔽cafe小店💛呢间餐厅超难揾,系一条好黑嘅街到🤣本身系为左明太子猫耳朵去嘅,点知最后竟然冇得食🥺好彩其他野食都唔错~.✨ 盐烧蟹棒明太子意大利面👧🏻小编作为明太子控对呢个意大利面都几满意🥰个酱汁调得好creamy~不过如果明太子嘅份量可以再多啲同浓啲就更加好.✨ 香烤樱花虾新鲜大砚牛油香蒜意大利面有三只大砚,食落都冇沙同几鲜甜不过整体黎讲有少少咸 ><.✨ 香喷喷玉桂苹果培根双蛋窝夫玉桂苹果好好食,窝夫都做到外脆内软 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)(望落好似菜脯🤣🤣).✨ 套餐升级套餐包括餐汤、包、$40以下饮品👧🏻小编觉得个汤唔错,仲食到蘑菇碎!不过朋友话好似罐头汤🥫另外,$40以下饮品嘅选择并唔多,最后拣左蜂蜜柚子梳打.✨ 水牛城鸡翼配蓝莓芝士酱✨ 大满足黑松露薯条 + 黑松露酱两款小食都好有惊喜!水牛城鸡翼嘅味道都做得几正宗,不过份量比较少 ><而黑松露薯条就超大份!亦都有好香嘅黑松露味唔怕热气嘅一定要试试😍.环境方面,虽然有干花同小灯泡装饰~但系感觉好多尘好耐冇打扫咁,所以扣左一分🙈.盐烧蟹棒明太子意大利面 $98香烤樱花虾新鲜大砚牛油香蒜意大利面 $9
超隐蔽cafe小店💛
呢间餐厅超难揾,系一条好黑嘅街到🤣
本身系为左明太子猫耳朵去嘅,点知最后竟然冇得食🥺
好彩其他野食都唔错~
✨ 盐烧蟹棒明太子意大利面
👧🏻小编作为明太子控对呢个意大利面都几满意🥰
个酱汁调得好creamy~
不过如果明太子嘅份量可以再多啲同浓啲就更加好
✨ 香烤樱花虾新鲜大砚牛油香蒜意大利面
有三只大砚,食落都冇沙同几鲜甜
不过整体黎讲有少少咸 ><
✨ 香喷喷玉桂苹果培根双蛋窝夫
玉桂苹果好好食,窝夫都做到外脆内软 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
(望落好似菜脯🤣🤣)
✨ 套餐升级
套餐包括餐汤、包、$40以下饮品
👧🏻小编觉得个汤唔错,仲食到蘑菇碎!
不过朋友话好似罐头汤🥫
另外,$40以下饮品嘅选择并唔多,最后拣左蜂蜜柚子梳打
✨ 水牛城鸡翼配蓝莓芝士酱
✨ 大满足黑松露薯条 + 黑松露酱
两款小食都好有惊喜!
水牛城鸡翼嘅味道都做得几正宗,不过份量比较少 ><
而黑松露薯条就超大份!亦都有好香嘅黑松露味
唔怕热气嘅一定要试试😍
环境方面,虽然有干花同小灯泡装饰~
但系感觉好多尘好耐冇打扫咁,所以扣左一分🙈
盐烧蟹棒明太子意大利面 $98
推荐指数 👾: 💛💛💛💛🤍
📍只 Zi
尖沙咀加连威老道66-76号威华大厦4楼402室
———
👉🏼 #ewhk尖沙咀 #ewhk轻食 #ewhkcafe #ewhk黄店

#尖沙咀美食 #尖沙咀黄店 #黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #黄店地图 #美食推介 #吃货 #食好西 #相机食先 #香港美食 #美食日记 #一路食一路post #hkfood #foodhk #hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover #hkfoodlover #hkig #foodstagram