之前好钟意呢间Cafe 不过佢哋以前仲系喺工厦里面做😌而家已经去咗K11 Art Mall了🥰不过好搞笑嘅就系收埋咗喺一间家私舖里面😂所以大家去到K11 2楼见到间家私舖 千祈唔好觉得好疑惑 直接行入去 向前继续行就啱㗎啦😆小编就觉得呢度嘅环境非常之好 感觉好似成间餐厅都系包围着木制产品🤣🤣同佢哋出面卖嘅家私同一个style架😮所以成个feel都好正😌😌佢哋系一间西日餐厅🥰 所以真系好好好精致😮😮正如啱啱所讲 里面嘅家私同埋嘢食都好打卡able仲要有好多款唔同嘅枱凳 可以好chill咁样坐😆间唔中嚟饮杯嘢都唔错😌😌.今次就食咗🐷 12吋Pizza🍕 双拼味道海鲜 🦞 + 照烧鸡肉🐣虽然影片有提及 不过都想文章部份补充一下海鲜𠮶边有超级多料 鱿鱼、三文鱼、虾 等最钟意嘅就系三文鱼 因为虽然唔系食紧刺身三文鱼但系都好香鱼味😂😂仲有鱿鱼真系好爽口 🤣🤣 加埋上面嘅千岛酱超级夹!!!所以要特别强调😂😂🐷明太子忌廉汁烟肉意粉·黑蟹籽超挂汁+Creamy明太子份量又多🐷仲要成个口感creamy得来又唔会太腻野饮:🐷Sunny Palm呢杯味道唔错 个底系白桃乌龙茶 配埋菠萝汁好perfect!🐷O
之前好钟意呢间Cafe 不过佢哋以前仲系喺工厦里面做😌

今次就食咗
🐷 12吋Pizza🍕 双拼味道
海鲜 🦞 + 照烧鸡肉🐣

虽然影片有提及 不过都想文章部份补充一下
海鲜𠮶边有超级多料 鱿鱼、三文鱼、虾 等

🐷明太子忌廉汁烟肉意粉·黑蟹籽
超挂汁+Creamy
明太子份量又多🐷
仲要成个口感creamy得来又唔会太腻

野饮:
🐷Sunny Palm

🐷Old Rubbish
个名好搞笑!! 益力多加橙汁加西柚汁嘅组合🤣 饮落去酸得过瘾!

How To Live Well
📍 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆2楼201-01号舖
#hkfoodie #吃货日常 #香港 #美食 #香港美食 #尖沙咀