日式居酒屋平时就去得多啦,韩式居酒屋就真系第一次去!呢间狎鸥亭居酒屋系诺士佛台入边嘅楼上铺,餐厅灯光昏暗,环境又充满住韩式嘅古式古香,仲要由韩国人亲自主理,食物味道正宗,难怪餐厅咁深受欢迎~✨前菜有6款韩式小菜,每款味道都非常正宗,而且各具特色,仲可以无限refill添~炖猪骨锅💰HK$358猪骨上面嘅肉经过长时间嘅炖煮之后,肉质变得非常之嫩滑,香气四溢!连旁边嘅薯仔嘅口感都超软腍,仲有啲芽菜用来增添口感!整体味道香香辣辣,令人特别开胃~鲍鱼粥💰HK$158鲍鱼本身已经充满海鲜嘅鲜味,令到啲粥唔需要太多嘅调味,味道都已经好鲜美,真系营养又健康~生米酒💰HK$120生米酒质地浓厚顺滑,每一啖都充满浓郁嘅米香味,而且仲有一种好天然嘅微甜味!同埋韩国料理一齐食,成个感觉就够晒正宗啦~餐厅而家仲做紧特别优惠,逢星期日同星期一过来食饭,全单就可以享有八折优惠,真系好抵啊~

✨前菜
前菜