2024-12-06 365 浏览
葵芳邨有一间吸睛Cafe,环境相当舒适🥰法国黑松露蘑菇猫耳朵粉🍝猫耳朵粉从未食过,见到心心眼,食落好Q弹同弹牙,配上黑松露蘑菇好夹,面头仲有几片芝士,充满浓浓的味道😝香浓芝士卡邦尼亚扁意粉🍝卡邦尼亚意粉,同平时感觉不同,意粉质地几好,酱汁浓郁亦好挂汁🤤薯条🍟粗薯条新鲜炸起,份量啱啱好,配埋黑松露蛋黄酱同茄汁,炸得外脆内软😋鸡翼🍗炸到金黄色,面头有炸蒜包住,外皮好脆呀,入面唔会太干身😎虾多士🍞🍤新鲜碎虾肉加上香脆多士,多士炸得香口,有埋蒜蓉同辣椒几惹味架🥰🍵抺茶鲜奶(热)🍫朱古力鲜奶(冻)估唔到原来葵芳邨楼下有一间咁靓靓嘅CAFE,仲有室内同室外,大家真系唔好错过😍大家放工来chill 下‼️✨ROSIE🌹📍葵芳路177号葵芳广场地下18号舖@rosiehongkong#rosie #kwanfong #foodie #hkstyle #hkcafe #hkblogger #葵芳美食 #葵芳站 #隐世小店 #隐世cafe #打卡必到 #拍拖好去处 #食好西 #香港美食
葵芳邨有一间吸睛Cafe,环境相当舒适🥰

法国黑松露蘑菇猫耳朵粉🍝

香浓芝士卡邦尼亚扁意粉🍝

薯条🍟

鸡翼🍗
炸到金黄色,面头有炸蒜包住,外皮好脆呀,入面唔会太干身😎

虾多士🍞🍤

🍵抺茶鲜奶(热)
🍫朱古力鲜奶(冻)

✨ROSIE🌹
📍葵芳路177号葵芳广场地下18号舖