2024-08-13
Four O Five黑松露蛋黄酱芝士焗薯条 ($78)香脆金黄嘅薯条搭配著惹味香浓嘅黑松露蛋黄酱,加上咸香浓郁嘅拉丝芝士,每啖咬下都迸发出令人唯美叹为观止的美味,大满足desu!烟三文鱼牛油果酱班尼迪蛋农夫包 ($98)新鲜软熟的牛油果、creamy浓郁嘅荷兰酱、流心香浓嘅温泉蛋,配上咸味十足嘅烟三文鱼以及烤至脆身嘅农夫包,简直就系perfect match!!!明太子酱软壳蟹意大利粉 ($151)真材实料加上原只软壳蟹,外层酥脆之余保持多汁,明太子忌廉酱香浓稠密,意粉软硬适中并且能够充分挂起酱汁 ,缀以樱花虾更添咸鲜香味!粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘 ($128)份量十足,两大块梳乎厘足够两三个人分食!souffle蛋香十足,配上香甜芒果肉、椰子忌廉、芒果酱,表面洒上椰丝,有种食紧芒果糯米饭嘅感觉~ souffle口感都好好,口感轻盈之余又唔会几似食紧空气咁空虚~ 如此出色难怪souffle系餐厅嘅招牌!
黑松露蛋黄酱芝士焗薯条 ($78)
烟三文鱼牛油果酱班尼迪蛋农夫包 ($98)
明太子酱软壳蟹意大利粉 ($151)
粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘 ($128)