2004-11-18 4 浏览
由于office在附近,所以经常去食.1点去到非常多人,座位比较挤迫,要搭台.我试过几款:肉酱意粉($22)/肉酱焗饭($25)--我本人比较喜欢"杰"一d既汁,所以觉得一般.肉酱系猪肉.海鲜烩意粉($25)--好多料,不过我0个次等左成半个钟先有得食,差d要打包返office.葡汁鸡扒焗饭($25)--鸡肉香甜,好味,而且都几多,食完晒d饭都未食晒d肉.三文鱼焗饭($25)--呢个饭整体比较淡味,感觉一般.烟肠蚬肉烩意粉($22)--𩠌比较少.总括而言,饭好热,热到真系要摊一阵先好食,唔系会"辣"亲,芝士亦好劲,食饭食到有芝士丝都系第一次.饭款不多,比起新森林少好多.另外,有网上文章讲呢间系无烟食肆,点解佢地俾人食烟?影响左我既胃口.
我试过几款:
三文鱼焗饭($25)--呢个饭整体比较淡味,感觉一般.
烟肠蚬肉烩意粉($22)--𩠌比较少.