2009-06-21
是日晚餐, order 如下:香辣牛筋 - 小小辣, 牛筋炆得超林, 超入味!!! 正~鸡 c 粉皮 - 果然又系呢度既名菜. 麻酱好多, 鸡 c 又多, 满满一大碟好味又有份量!腐皮蚵卷 - 外皮炸到脆脆好香口, 但里面既蚵仔太少, 唔系好食得出.醉鸡 - 鸡好滑好嫩!!!!!! 腌得好入味! 超正!!! 大力推介! 系全晚清得最快既一味!!卤水鸡亦 - 无特别, 显得有 d 失色..担担面 - 汤底好香, 面条都好滑~ 一口面一啖汤, 正!!!!肉燥饭 - 肉燥好浓味, 又多, 捞饭一流~蜜核玉露 - 一向台式饮品对我来讲都太过甜, 呢度都唔例外, 所以不置好评.糖不甩 (送既!) - 细细粒, 洒满芝麻粒, 劲香~overall,老板极度有礼!!! 难得咁旺既食店都保持满面笑容, 唔会崔人落单赶人走, 今时今日真系好难揾! 亦请其他"暴 hit 食店"多多学习, 唔好多人去就扮晒野黑面待人!! 呢度既待客态度的确值得表扬!!!!食物好好味! 好平! 食到饱饱唔使 $100!有 d 口渴, 定系因为太浓味所至?店面经常爆满, 坐得几逼,又好味又好礼, 一定(亦都值得)专登再去!!
香辣牛筋 - 小小辣, 牛筋炆得超林, 超入味!!! 正~
卤水鸡亦 - 无特别, 显得有 d 失色..
肉燥饭 - 肉燥好浓味, 又多, 捞饭一流~
糖不甩 (送既!) - 细细粒, 洒满芝麻粒, 劲香~
overall,
食物好好味!
好平! 食到饱饱唔使 $100!
有 d 口渴, 定系因为太浓味所至?
店面经常爆满, 坐得几逼,
又好味又好礼, 一定(亦都值得)专登再去!!