2019-07-29 57 浏览
同旧朋友食好野,餐厅环境干净又唔洗等好耐位因为地方够大,职员有礼貌,态度良好,上餐速度恰好,甜品会最后先上,2杯野饮分别系奇异果青苹果梳打同蓝柑柠檬梳化,味道好fresh开胃外观亦啱打卡,头盘三文鱼沙律好大盘好足料,三文鱼新鲜,粒粒好味,电击鸡翼好神奇系冰冻,配蜜糖粉薯条,新口味,大力推介蟹膏帆立贝军舰,啲蟹膏多都泻出黎,香浓到呢,配鲜甜帆立贝真系超正,令人想食完再食既感觉,仲有火炙黑松露三点,三款分别系鹅肝,左口鱼同埋帆立贝,左口鱼同鹅肝最特别,大大件唔在讲,种油脂系个口慢慢散发出黎,加埋入口即溶既感觉,配埋一小堆黑松露,食落去真系系好幸福,玉子烧都好味,最后系绿茶芭菲,包括绿茶雪糕,脆脆棒,红豆,丸子,玉米片等,抹茶味好香浓,推介!