招聘中
最高可达 $19,400
月薪
最高可达 $18,400
月薪
更多好工 (6)
2024-04-04 821 浏览
工作天中午想找个人少地方吃饭,以前假日来吃过下午茶,味道一般但人不多所以再来试一下。这一次人更加少,要了个午餐,什么鸡肉天使面,118元,价格不算平也没关系,但问题系真心难食,即使一向喜欢清淡的我都觉得没有味道,其实这种意面就算淡一些没关系,但总会放些香草、放些白汁或忌廉汁之类的,但它一律欠奉,而且佢啲鸡肉overcook到几乎咬唔到、超韧。其实好又一餐唔好又一餐,难食一啲都唔系至攞命,最离谱系,由于感觉有些饱,所以想将餐饮橙汁转为外卖攞走,心谂都预佢可能会收一元外卖包装费也没所谓吧,点知个侍应话佢哋嘅外卖杯系两元,与她再三确认她仍是坚持要收,与一般餐厅惯例一个外卖盒收一元贵左一倍,然后向佢查询如果成个餐外卖的话,又汤又意面又饮品仲有餐包,所有外卖包装费加起嚟不是不得了?不过佢竟然话成个餐外卖的话反而唔使收钱,而对我呢啲堂食已经畀咗加一服务费嘅,食唔晒想攞走杯嘢饮就要向我开刀,简直系难以理解,服务态度之差就驱使我这个平时唔写食评嘅人都觉得应该要写一下让其他人知道呢间餐厅有几差。呢啲餐厅都叫做老牌子不过就见佢越做越耷,原来背后总有原因,被市场淘汰应该系迟早嘅事。
2024-04-02