星期日朋友叙旧六位去用餐,冇边样嘢好食,最后仲要有小插曲。咸菜胡椒花甲好多沙,分量大概每人2-3只收$328,呢个价钱加咁既质素都几离谱。辣子鸡唔辣根本唔似辣子鸡味;咸鱼煎肉饼分量每人一小件,仲要明显食到啲肉唔新鲜;椒盐白饭鱼净系食到啲粉,食唔到条鱼。最后蒸糯米蟹,糯米饭还可以,蟹得个细细只, $768绝对唔值。埋单$3113 ,有人嚟碌卡果时明显饮醉,叫佢俾外卖盒都听唔到,收咗我张信用卡即刻跌落地下又唔知道。最后返嚟话我知碌唔到,要我俾第二张卡佢。后尾番查原来佢碌咗$31,130 ,过左信用额过唔到,再过第二次银行以为系可疑交易所以send左短讯要确认,全程呢位疑似老板娘冇讲过佢碌错咭。呢啲咁既餐厅可以执咗佢。
星期日朋友叙旧六位去用餐,冇边样嘢好食,最后仲要有小插曲。

2023-11-12
  • 百花马友虾胶煎肉饼