餐厅: 金記冰室 (東九匯)
资讯:

2024-05-09 215 浏览
话说附近冇乜茶餐厅,唯有去金记。首先,入到去个地已经跣吓跣吓油淋淋,谂住茶餐厅都差唔多系咁就算啦。跟住冇服务: 问啲姐姐攞个杯斟水都指手画脚,跟住用QR code落单叫咗份西多士。刀叉都系要自己喺柜桶度攞,但冇一只刀或者叉系冇饭粒或者饭汁黐住,又油淋淋。跟住又等咗20分钟问阿姐可唔可以跟下单,啲阿姐敷衍了事之后就走咗。前后问咗两三次,都好似同空气沟通咁。跟住再等多10分钟,依然懒理不理。茶餐厅一份西多士都要等成30几分钟,夸唔夸张啲? 最嬲嘅系,结果去收银讲你个西多太耐我唔等啦,佢仲追问你坐喺边。 态度极其嚣张! 香港而家生意好好咩?点解可以对顾客态度咁差? 而家会有人打劫你个西多士吗?未食已经一肚气,以后唔会再去任何一间金记,贴钱买难受。

未食已经一肚气,以后唔会再去任何一间金记,贴钱买难受。

2024-05-06