2023-03-05 332 浏览
睇呢个app咁多年,第一次写食评,一家人夜晚去食饭,食六点半,竟然叫炒蚬冇炒蚬,叫九肚鱼冇九肚鱼,叫胜瓜冇胜瓜,话胜瓜冇入货,但食食下隔离枱叫九吐鱼个侍应竟然话有,都唔紧要反正都叫咗嘢食。个咕噜鸡球粉多过肉,滑蛋虾仁的虾乸到透晒明,水煮牛应该要有嘅配料冇摆足,牛肉偏硬,小炒王先最经典,竟然系用芹菜,仲要系湿炒,正常唔应该有芹菜,基本要落嘅虾干都冇,换晒鱼干。蒸鳝除左味唔够之外都冇乜问题,黄金炸蚝都冇问题。叫碗白饭先好笑,一拎出嚟冇烟已经觉得奇怪,成碗隔夜饭咁,第一啖食落去竟然系冻冰冰,超级无诚意。仲有传菜𠮶位哥哥仔嘅行为,上菜嘅时候连佢自己送餐个托盘都摆埋上台,本人真系O晒嘴,之后上水煮牛嘅时候,枱面有两粒腰果,佢竟然照摆喺两粒腰果嘅上边,跟住成碗水煮牛系打斜咗咁放咗喺张枱度,真系搞唔掂,喇喇声食完走人出去食宵夜。。。。。

2023-03-04