2023-05-03 144 浏览
之前黎圆方系溜冰场附近见过有间装潢几雅致既冰室,下午茶时间唔想太饱就谂起可以食下,宜家好兴QR code 落单,睇完一大轮之后就拣左琼芳黯然销魂饭套餐话晒系招牌菜,叉烧有成吋厚,系用西班牙伊比利亚黑毛猪烧制,食落肉质好有弹性、咬口,肥瘦均匀,配饭既太阳蛋,蛋黄颜色好金黄加上秘制头抽,送饭一流!我自己觉得个饭系日本米既话仲正,我麻麻地用金凤米,女仔食既话分量都几多,不过多几块肉既话仲正,食食下加埋D粟米粒又无咁闷~另外叫左够姜猪膶牛肉汤米粉(转公仔面)配炒蛋火腿多士,汤底好够姜味,猪润厚身唔鞋亦冇腥味,鲜牛肉够嫩滑,炒蛋嫩滑同香牛油味多士烘底够脆口加埋炒蛋食几正下~整体黎讲系唔错既体验💁🏻‍♀️

整体黎讲系唔错既体验💁🏻‍♀️