2019-08-04
作为hku一份子。点可能唔识诚记呢间野。虽然!虽然!虽然(要讲三次) 我只系食公仔面,不过一d都唔可以睇小呢间野首推!: 鲜牛油多. 焗底既面包之间夹住个鲜牛油。一咬落去!哗。简直系不得了,合口即溶既牛油!正。不过呢。。基于小弟真系好怕肥,最多都系两个人share个多士😰😰 小弟年龄已经不同以前,以前可以大淡大淡食。宜家都好担心会肥因为身层代谢慢左好多😢😢😢佢既饮品只可以单点。冻饮差唔多廿蚊一杯。就算我宜家出左黎做野都觉得唔平(可以系我穷)不过佢杯饮品好大杯。有成差品多出面茶记三四倍既份量。我都系间唔时会叫(冻0茶超小甜🤣)讲到公仔面我呢几年间食过几廿次每次都一定系叫沙爹公仔面佢面既质素都keep得住,只系有一次煮得过龙个面林左😞其余硬度岩岩好(本人钟意食硬身公仔面)d面吸晒沙爹汤味。超好食,好浓沙爹至于𩠌个方便:有炸鱼,炸鸡排,炒蛋鸡丝,牛等等可选择我多数都系叫鸡排/炸鱼 鸡丝 炸蛋面炸物就一定系即叫即炸,所以好热辣辣好脆,鸡丝好软滑唔会overcook
讲到公仔面
其余硬度岩岩好(本人钟意食硬身公仔面)
d面吸晒沙爹汤味。超好食,好浓沙爹
至于𩠌个方便:有炸鱼,炸鸡排,炒蛋鸡丝,牛等等可选择
我多数都系叫鸡排/炸鱼 鸡丝 炸蛋面