2015-10-25
生日饭 朋友几番介绍下 我终于黎到呢间餐厅 价钱 - 讲讲价钱先 唔算平 但物有所值既 我已经吾系好记得 大概$388任食, 可以加$100松叶蟹任食,但我无加, 饮品方面 $80 普通饮品任饮, $150酒精饮品任饮, 前菜必加$20,同加一收费....食物方面 其实选择无乜 前菜 沙律同鱼生都好好食 可惜吾可以要多份... 我比较钟意食鸡同牛 牛我只系每面烧一烧就食佢有支salt 系旁边比你加 但我觉得吾加已经好好味... 因为有个大厨朋友系到既关系 所以鸡方面由佢烧 只要烧到岩岩熟已经好正 另外冬菇同粟米都劲正 但系最后佢竟然无哂冬菇 好失望 其实和牛 真系食吾得多 因为太油 环境 - 有点儿迫 坐左6个人之后手袋要放地下 吾算多油烟服务 - 侍应好似得3-4个 叫极都无人理 要系佢行过先捉住佢落野
环境 - 有点儿迫 坐左6个人之后手袋要放地下 吾算多油烟