2021-03-12 76 浏览
搭轻铁见到洪水桥呢间Pizza小店,上网睇原来可以打电话order定,睇落都唔错!见到Menu有一款两味混合pizza,难得一个价钱可以食到两款唔同口味嘅pizza㖞!心多嘅我就心动起即时order一个10吋批,返屋企慢慢叹🍕🍕两味混合披萨《鸡肉披萨❌意大利辣肉肠(牛肉)披萨》🍕2 Flavours pizza《Chicken pizza❌Pepperoni (beef) pizza》打开个pizza,有两个酱,我忍唔住打电话问返老板,原来沙律酱系自家制,点pizza食,都几特别!鸡肉pizza用料十足,入面有啲蔬菜加鸡肉,蔬菜切得好幼细👍🏻入口有少少辣,鸡肉肉质都算嫩,同辣味好匹配👍🏻意大利辣肉肠(牛肉)pizza芝士味比鸡肉重,仲更加惹味!辣肉肠一咬入口,牛肉味爆发出嚟,劲浓!辣肉肠味道有啲似咸牛肉,但味道唔会好咸!而且无辣味,好啱我!我都系第一次食牛肉味嘅辣肉肠,估唔到系咁好食,越食越上瘾,真系滋味无穷😋😋😋😋😋

🍕两味混合披萨《鸡肉披萨❌意大利辣肉肠(牛肉)披萨》
两味混合披萨<鸡肉x意大利辣肉肠(牛肉)>