2007-05-18 6 浏览
带唻0既惊喜唔止系食物, 仲有佢0既地点.老实讲, 系我公司附近真系无咩特别好食, 如果要食好D都会去金钟, 中/上环咁, 是日本来谂住同同事过金钟SUBWAY食晏, 点知无啦啦比佢睇到呢间野, 咁好评如潮梗要唻试下啦.系公司过唻都系7分钟路程, 其实都唔系太难揾, 就系水街/德辅道西上少少斜路就见到, 不过舖面真系唔大, 唔小心就会MISS左.我要左个香草猪肉肠餐连汽水, 唔知同事叫左乜, 再要多个焗薯皮四件, 我个人就不嬲对肠仔都麻麻地0既, 怕左佢D罐头味又或者口感唔好, 不过呢度0既就唔同㖞, 肠同包都焗到热热脆脆咁, 加埋D芥酱茄汁洋葱生菜酸瓜, 真系几鬼好味㖞, 我觉得唔比SUBWAY差啊, 不过如果D配菜可以多D就仲好.至于个薯皮我就觉得SHOOTER果D好味D, 不过都好足料一试亦无防, 以后食晏又多个好去处.P.S.我觉得永乐园同BIG DOG两者无需要比较, 因为根本就两马子事, 我将佢地分为港式同西式.
带唻0既惊喜唔止系食物, 仲有佢0既地点.