Miss Pisces Creations 双鱼小姐最近去咗Miss Pisces Creations 双鱼小姐,呢度真系一个打卡天堂!装修非常靓丽,有好多可以打卡嘅位置,充满少女心,真系令人爱不释手。呢度有好多精品烘焙,包括精品蛋糕、杯子蛋糕(cupcake)同埋自制曲奇。一啲包装精美嘅曲奇更加系送礼嘅完美选择。今次我买咗一个罐装嘅果仁曲奇、两件软曲奇同埋一个美禄芝士蛋糕杯。每一样都非常美味,特别推荐俾大家!如果你钟意打卡、靓丽嘅环境同美食,Miss Pisces Creations 绝对系你嘅不二之选!地址:Unit 9A, G/F, 汉口中心5-15 Hankow Rd, Tsim Sha Tsui#MissPiscesCreations #双鱼小姐 #尖沙咀美食 #打卡圣地 #精品烘焙 #蛋糕 #杯子蛋糕 #曲奇 #送礼好选择 #美食推介 #少女心 #香港美食希望大家都可以嚟试下,绝对唔会令你失望!😊🍰📸✨
Miss Pisces Creations 双鱼小姐

希望大家都可以嚟试下,绝对唔会令你失望!😊🍰📸✨