2016-11-15 853 浏览
男友买了团购套餐至会识黎食,一入去环境好吸引,有酒桶形卡位倾偈唔错,之后有两位菲籍姐姐招呼,coupon中文,佢讲菲籍英语,又无menu,但系Main系有得拣嘅,男友一心谂住意粉多数系白汁,佢唔食嘅,听唔明唯有拣另一款⋯⋯套餐有两杯啤酒ok好饮嘅德国啤,水牛芝士蕃茄沙律加些绿色酱汁,整个沙律即时浓郁起来味道特别,但我食唔出咩味。话明德国餐,点会少得佢地嘅名物~徳国肠同猪手呢,肠唔会太咸充满油脂外皮脆口,好好味。原来个main嘅另一款系白汁黑松露天使面,平时唔系西餐人,点会识个英文点讲,由于男友抗拒白汁,我唯有成碟食哂,幸好整碟天使面都好好味好多黑松露好香,面条煮得啱啱好,白汁味又好,有一点点磨菇,不过自己一个队哂就好饱滞。最后黎猪手成为男友嘅越囊中物我只吃少少,肉好淋皮亦脆,味唔会好咸可以空口食,整体呢个团购套餐都唔错
男友买了团购套餐至会识黎食,一入去环境好吸引,有酒桶形卡位
2016-11-10
用餐优惠