2021-01-01 892 浏览
整体冇想像中咁好食但系系真炭烧 食材新鲜 食得出唔系雪藏野两个人食左千几蚊 饮左啤酒 价钱不过不失1. Chicken flacks in cream cheese Cream cheese好滑 入面有啲鸡肉几chewy 几得意 配埋wasabi豉油出其地夹*建议大家一定要叫前菜 因为系炭烧 串烧上菜要啲时间 有野食住等会好啲2. Deep fried Tofu 外脆内软既豆腐 size好大 俾原件豆腐一开二3. Skin够香够味 但唔够脆 有啲失望4. Neck好juicy 但味道冇咩特别5. Heart唔系特别钟意内脏 但食得出好新鲜 略嫌烧得唔够香 加左葱几好6. Liver鸡肝黎讲都算滑 个汁几好味 但唔够入味7. Soft bone鸡软骨 有咬口 够香8. Tail呢个我觉得系必食 外面超脆 入面超滑 超香9. Tsukune 食串烧又点可以唔食免治鸡肉 不过呢度既令人有啲失望 第一冇跟蛋 第二冇咬口 唔算唔好食 但冇咩鸡味 得个汁味10. Wagyu Harami普普通通 冇咩特别 食完都唔记得咩味喇🤣11. Pork belly & coriander roll冇谂过佢地
整体冇想像中咁好食

呢个我觉得系必食 外面超脆 入面超滑 超香

9. Tsukune

10. Wagyu Harami

普普通通 冇咩特别 食完都唔记得咩味喇🤣

冇谂过佢地既猪会好食 猪腩出其地juicy 加埋莞茜清清油腻几好

12. Chicken and egg rice bowl

蛋好滑 几好味 但鸡唔够滑 配送既鸡汤超级好味 够清够浓 仲好味过个饭👍🏻
  • 鸡尾