2017-12-17 570 浏览
👁‍🗨 黄金芝士鸡煲 + 手打五宝拼盘 + 鱼皮饺 + 鲜炸响铃 + 杂菇拼盘 + 竹蔗茅根(壶)💲158(小=2-3人)+ 88 + 20(半份)+ 48 + 42 + 68系想试好耐既米走🐔今次我地叫一个鸡煲加四个𩠌再加野饮,叫四个𩠌黎打边炉好似好少咁,但系个鸡煲既份量绝对唔野少,两个大食既人最后都觉得好饱😚讲返个鸡煲先,其实我地已经系叫激量芝士碎,但系芝士味都系唔太浓,不过鸡既份量真心多同埋都颇滑🤔食完鸡之后加芝士汤就可以十下十下,但系就算加左汤之后仍然系无咩芝士味既,莫非味觉失调🤥最推介🌟手打五宝拼盘(手指扫去左边睇五宝丸👈🏻)包括墨丸、虾丸、鲮鱼丸、猪肉丸、牛丸,全部真材实料,又够晒弹牙👻个人觉得当中既虾丸同猪肉丸好味,至于黑椒牛丸就辣辣地,不过都好味😽六条超级大既鲜炸🔔吓亲我地,因为每条都长过一只手掌同埋粗过一个拳头😱但系可能因为太巨型既关系,入面索左好多汁,食到尾会觉得小许漏🤤而杂菇拼盘就有冬菇、蘑菇、秀珍菇同金菇菜,食完太多肉类之后又系要平衡下,同埋丧饮竹蔗茅根清清热🔛 整体评分(7/10)

黄金芝士鸡煲(小)

手打五宝拼盘

🔛 整体评分(7/10)
手打五宝拼盘