2020-11-02
呢间位于中环嘅餐厅系专门食鸡翼 内在环境格局非常型格 播住流行的外国英文歌曲店员大部份都系外国人 落单时要讲英文-橙香填鸭卷 $138呢个鸭卷非常大份 入边有好多嘅生菜 🥬仲有葱同生姜吊味 入面都有好多嘅鸭肉 分量充足 橙嘅味道唔算突出 但佢入边真系会放一啲橙入去嘅 里面酱汁都唔算好多 因为聚哂系底部蒙古烧烤鸡翼 $69/6 pcs呢款鸡翼我推荐 有啲似食土匪鸡翼 不过比平时食嘅土匪鸡翼烤得更加香同干身 但同时琐得住入面嘅肉汁 唔会成只干巴巴咁 新加坡辣蟹鸡翼 $69/6 pcs呢款鸡翼喺面头度散左一啲炸蒜同埋辣椒 🌶️如果唔食啲辣椒其实都唔算好辣 呢款鸡翼就较头先𠮶款比较湿润 但食落去都香口嘅 好大阵炸蒜嘅味 就好似食紧炸蟹嘅一啲配料咁 -整体而言 呢间餐厅适合同朋友过嚟食吓宵夜又或者聚会 一路食一路倾吓计都几chill
橙香填鸭卷 $138
新加坡辣蟹鸡翼 $69/6 pcs